Πρωταθλήτρια η Σκύρος στην Α2 κατηγορία Ευβοίας

omada

Η ομάδα της Σκύρου πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε στο γήπεδο Δροσιάς, στο φινάλε του πρωταθλήματος και πανηγυρίζει την άνοδό της, για πρώτη φορά, στην κατηγορία των «μεγάλων» της Εύβοιας (Α1), κατακτώντας την 1η θέση στο 2ο όμιλο της Α2 κατηγορίας.

Καταπληκτική ατμόσφαιρα δημιούργησαν στο γήπεδο οι Σκυριανοί φίλαθλοι. Η Σκύρος είχε δικό της το Α ημίχρονο με σημαντικές ευκαιρίες, δοκάρι στο 31 με τον Μανωλάκη Ν. ο οποίος όμως στο 37 με βολέ από την περιοχή έκανε το 0 – 1. Ο Αστέρας Δροσιάς βγήκε περισσότερο επιθετική στο Β ημίχρονο και ισοφάρισε στο 65 σε 1 – 1 από τον Βαρσαμά με σουτ από την περιοχή μετά από πάσα στον κενό χώρο του Ελευθερίου Σ. Περίπατος το παιχνίδι για τον Γιώργο Σέγκο και τους βοηθούς Βελέντζα και Ρωμανό.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΟΣΙΑΣ: (Ελευθερίου) Παμφίλης – Αρκάς – Φρυγανάς – Καρταλάς – Αθηναίος – Πετρόπουλος – Μαρίνος – Γαληγιάννης – Ελευθερίου – Βαρσαμάς – Ελευθερίου Σ.

ΣΚΥΡΟΣ: Καραμπίνης – Κυριακόπουλος (85′ Ψαριωτης) – Μπουλούκος – Ευγενικός – Ξανθούλης (48′ Χιώτης Γ) – Μανωλάκης – Τσελέπης (λ.τ. 15 Παπακωσταντίνου) – Δαλακλίδης – Μανωλάκης Ν – Καραμάνης – Βασιλείου