Απέδρασε ο Γιάννης Καστάνης

Από τις φυλακές Ναυπλίου απέδρασε τη νύχτα της 31ης Μαρτίου ο «μαϊμού» γιατρός Γιάννης Καστάνης όπου εκτίει την ποινή του για απάτη σε βάρος του Δημοσίου, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από στελέχη της ΕΛΑΣ φαίνεται πως ο Γιάννης Καστάνης βγήκε από τα πριονισμένα κάγκελα του κελιού του στο αίθριο, έριξε κουβέρτες στα αγκαθωτά συρματοπλέγματα και βγήκε στον εξωτερικό χώρο, με αποτέλεσμα να γίνει άφαντος. Όταν διαπιστώθηκε η απόδραση σήμανε αμέσως συναγερμός και από την ΕΛΑΣ έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.

Ο 58χρονος  με την κόκκινη Ferrari που επί 13 ολόκληρα χρόνια εμφανιζόταν ως γιατρός με πλαστό πτυχίο και είχε γίνει διευθυντής του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Σκύρου, ανέμενε την εκδίκαση της υπόθεσής του στο Εφετείο και η μέχρι σήμερα συμπεριφορά του δεν είχε κριθεί προβληματική.

Από το υπουργείο Δικαιοσύνης διατάχθηκε πειθαρχική έρευνα η οποία θα διεξαχθεί από εισαγγελέα, προκειμένου να ερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η απόδραση. Επίσης, θα αναζητηθούν τυχόν πειθαρχικές ευθύνες σωφρονιστικών υπαλλήλων.

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ!